Masaže

Masaža Vrnjačka Banja – ručne masaže

 

masaza vrnjacka banja

Umetnost dodira – stara koliko i ljudska istorija

Iskusite neverovatan osećaj magične moći masaže !

Blagotvorno dejstvo dodira, preko kože, ima višestruki pozitivan uticaj na mišiće, kosti, nerve, kardiovaskularni sistem; jednom rečju povećanje energije i vitalnosti kao i uspostavljanje balansa duha i tela. Masaža nam pomaže da budemo opušteni i u skladu sa samim sobom, da osećamo zadovoljstvo tela koje diše, miruje i slobodno se kreće.

Iwa centar za Vas, iz široke ponude, izdvaja:

• relax masaža
• antistres masaža
• masaža toplom čokoladom
• masaža malinama
• masaža toplim voskom sveće
• kraljevska masaža

Odaberite najbolje za sebe…

 

Relax masaža

Neprekidni niz ritmičkih dodira…

Relaks masaža je blaga, prijatna i opuštajuća masaža koja uz stimulaciju predela duž kičmenog stuba, nogu, ruku i glave, ima za glavni cilj – opuštanje. Takođe podiže nivo opšteg zdravstvenog stanja i pomaže u oslobađanju od stresa i premora. Kompletna relaksacija mišića. Može se raditi relax masaža celog tela ili parcijalno pojedinih delova: leđa, noge, ruke…
Mirisi eteričnih ulja pomoći će u uspostavljanju harmonije duha i tela.


Antistres masaža

Oslušnite šta vam telo govori…

Antistres masaža je kombinacija terapeutske i relax masaže, uz posebno obraćanje pažnje na glavu, dlanove i stopala. Radi se posebnim, aromatičnim uljima koja putem čula mirisa utiču na centralni nervni sistem i pomažu u oslobađanju od stresa i napetosti. Uvek je dobar izbor u stanju narušene neurološke i imunološke ravnoteže. Pomoći će vam da vratite energiju koju vam je istrošila svakodnevna napetost i uzrokovala ukočenost i bol u mišićima.


Masaža toplom čokoladom

Sve što je potrebno našoj koži…

Masaža toplom čokoladom je prijatan i zdravstveno koristan tretman. Smanjuje napetost i stres, a njen opojan miris relaksirajuće deluje na psihu. Kakao – kao glavni sastojak čokolade, sadrži mnoge vitamine i minerale: magnezijum, kalijum, fosfor, gvožđe, amino kiseline… Sve ono što je koži potrebno kako bi se zadržala elastičnost i sprečilo prevremeno starenje. Regeneriše je, hrani i budi vitalnu snagu. Efekat je vidljiv odmah nakon masaže !
Čokolada podstiče lučenje endofrina i serotonina – hormona zadovoljstva i sreće, te tako utiče i na raspoloženje.

Iskoristite čokoladu kao eliksir lepote !Masaža toplim voskom sveće

Revitalizacija kože…

Masaža toplim voskom sveće je novitet u svetu Wellness-a. Paljenjem sveća i otapanjem voska dobija se aromatično ulje za masažu. Rastopljeni vosak greje i opušta telo a intenzivni miris, uz veštu masažu fizioterapeuta, dodatno deluje na opuštanje. Vosak u sebi sadrži hranljive sastojke i nakon ove masaže koža postaje nežna i revitalizovana. Takođe, stimuliše cirkulaciju krvi i limfe.


Masaža malinama

Uživajte svim čulima !

Malina zauzima sve više mesta u medicini i kozmetici. Bogata je vitaminom „C“ i elagenskom kiselinom te blagotvorno deluje na kožu. Masažom malinama radi se i blagi piling kože čime se otklanjaju njene izumrle želije i smanjuje masnoća. Ima antioksidantsko dejstvo – uklanja štetne toksine i utiče na blago izbeljivanje. Otkrijte lepotu svoje kože dok uživate u masaži i prijatnoj aromi ovog dragocenog voća…


Masaža vulkanskim kamenjem

Energetski tretman

Masaža vulkanskim kamenjem je specijalna vrsta masaže koja se radi kamenjem zagrejanim do temperature 45-50 ºC. U kombinacijama sa nežnim pokretima masaže i aromatičnim uljima postiže se fizička i mentalna relaksacija. Preporučuje se u slučajevima: napetosti, bolnih mišića, reumatskih problema, nesanice… Ubrzava metabolizam i potpomaže izbacivanje toksina iz organizma. Kamen sadrži veliki elektromagnetni potencijal pa se masažom vulkanskim kamenjem obnavlja energija ljudskog tela.