Tretmani

tretman lica vrnjacka banja - wellness

 

Tretman lica

Osvežite i podmladite svoju kožu

Thalgova kolekcija za negu lica (na bazi algi i organskih materija) i Klapp aparat (sa infracrvenim zracima i ultrazvučnim talasima) – idealna su kombinacija koja će vašem licu vratiti sjaj i svežinu. Lice će biti izmasirano, koža hidrirana i tretirana kvalitetnim i hranljivim preparatima – i biće meka i sjajna. Nežnost i svežina – osećaj koji će Vas pratiti.
Neka Vam vaša koža bude zahvalna…


Alge i morsko blato
(maska-remineralizacija tela)
Maska za detoksikaciju tela, razgradnju masnih ćelija, ponovno učvršćivanje kože i usporavanje njenog starenja. Primetno smanjuje i uklanja celulit te kožu istovremeno snabdeva mineralima, vitaminima, proteinima i svežom vlagom, jača njenu strukturu, elastičnost i čvrstoću, i štiti je od starenja.


Drenažna maska
(detoksikacija tela)
Maska je prikladna za sve tipove kože a posebno za umornu i iscrpljenu. Aktivira procese uklanjanja vode i detoksikacije tela. Pospešuje krvnu i limfnu drenažu kao i razgradnju masnoća. Učvršćuje kožu i dugotrajno čuva njen mladalački izgled.


Thalgomince LC24
(razgradnja masnih naslaga)
Tretman za razgradnju masnih naslaga. Na bazi kofeina i Adipo reset kompleksa koji za najkraće moguće vreme vrši razgradnju masnih naslaga. Kofein udružen sa alginatima podstiče lipolizu masnih ćelija 24 h od nanošenja na kožu.


Brazilski tretman
(piling)
Namenjen nezi i ishrani kože. Mešavina morskih algi, morskih soli i aromatičnog ulja bogatog lavandom, geranijumom i magnolijom ima anti-stres dejstvo, a zbog kompleksa vitamina deluje i kao antioksidans. Prijatni piling uz masažu potpuno će obnoviti kožu tela.Vulkanski kamen
(masaža toplim kamenjem i aromatičnim uljima)
Tretman za potpunu relaksaciju koja se postiže nežnim pokretima masaže, aromatičnim uljem i blagotvornom toplotom kamena. Opušta napetost u mišićima i smanjuje bol.


Indocean tretman
(piling, kupka, masaža, maska za telo)
Opuštajući tretman koji spaja Mediteran, Egipat, Indiju i Kinu. Mediteranski piling osvežiće kožu, egipatska mlečna kupka će relaksirati telo, indijska masaža će mu vratiti energiju a maska za telo od pirinčanih klica nahraniti i regenerisati kožu.


Polynesia tretman
(piling, kupka, masaža, svetlucavo ulje za negu kože)
Spa ritual inspirisan lepotom polinezijskih ostrva, ekstraktima cveća i voća i tradicionalnom masažom. Piling od kokosa i vanile, Lagon kupka, masaža Mahana uljem po principima Lomi Lomi i svetlucavo ulje za negu kože, upoznaće vas sa lepotama ostrva Pacifika.Ocean Memory
(piling, kupka, masaža, topla maska)
Sveobuhvatan spa ritual pružiće vam potpuni užitak. Miris okeana vratiće vitalnost i energiju telu. Piling od aromatičnih soli, okeanska kupka, masaža okeanskim uljem i najzad okeanska topla maska – učiniće nezaboravnom ovu plovidbu okeanom.